B E M U T A T K O Z Á S

 

Sokan közületek bizonyára jártak már dél-és/vagy nyugat-európai országok, olyan kis boltjában, amelyben élvezhették az adott ország, régió helyi finomságait. És mindeközben nem kellett feszengeniük a túl elegáns környezet, a kimért kiszolgálók miatt.

Célom, hogy ezeket a termékeket itthon is élvezhessétek, hogy egy kis vidám, mediterrán hangulatot árasszunk kis üzletünkből, miközben a legmagasabb minőségű termékeket vásárolhatjátok meg nálunk mind a pékáruk, mind a delikátesz termékeink közül. Termékválasztékunk is ezt a szegmenst célozta meg.

Nálunk reggelizhetsz, ebédelhetsz, találkozhatsz barátaiddal, üzleti partnereiddel és a vacsorára valót is beszerezheted. Ingyenes wifi segítheti kapcsolataidat a nagyvilággal. Ha ajándékot szeretnél adni valakinek, annak beszerzése sem okozhat gondot nálunk. Széles csokoládé, desszert, bor, whiskey választékunk csak Rád vár!

Már több, mint tíz éve vagyunk a JóKenyér termékek franchaise partnere, mely termékek a kezdetektől a legmagasabb igényű minőségi követelményeknek felelnek meg, miközben élvezetet nyújtanak a fogyasztóinak. Elég csak a túrós batyunkra vagy a kakaós csigánkra gondolni. Mindeközben folyamatosan bővül a teljes kiőrlésű termékek köre, melyek már nemcsak a kenyerekre korlátozódnak. Közben olyan sláger termékeink is vannak, mint a sajtos háromszög, vagy a szilvalekváros falatka. Ha még nem kóstoltad, ne habozz!

Kávék tekintetében sem kötünk kompromisszumot. Illy kávét forgalmazunk, melyet akár helyben fogyaszthatsz, de akár elvitelre is kérheted. Ha pedig otthon akarsz Illy kávét fogyasztani, ezt a nálunk vásárolt kapszulás, őrölt vagy szemes kávéval természetesen megteheted. Tudtad, hogy az Illy kávét egy magyar emberről, az olasz presszókávé atyjáról nevezték el? Nézz csak utána!

Egy mediterrán hangulatú helyen elengedhetetlen, hogy szárított sonkákat is fogyaszthass. Kínálatunkban a legnépszerűbb olasz, spanyol és szlovén sonkákból vásárolhatsz. A prémium termékeink közül legnépszerűbbek a betyár, mézes és sült prágai sonka, melyekhez széles sajtválasztékunkból is válogathatsz, melyeket görög, spanyol, olasz, francia, holland valamint belga, svájci termékek közül válogattunk.

Szalámiaink, felvágottaink közt megtalálhatod a spanyol chorizó és salchichón mellett a magyar Pick téliszalámit és a Püski Manufaktúra méltán elismert kolbászait és borjú párizsiját. Választékunk kiegészül még szarvasgombás szalámival, mortadellával, valamint hazai gyártású liba kolbásszal, illetve mangalica- és szürkemarha szalámival.

Próbáltad már krémjeinket? Még nem? Ne habozz! Sláger termékeink a padlizsánkrém, tonhal krém, mangalica tepertőkrém, tormás csülökkrém, vargányakrém, tojás saláta- és krém, juh-és tehéntúrós kőrözött és még sok más. Hétvégi grill parti mellé nálunk meg is rendelheted őket, így több időd marad a vendégeidre, barátaidra.

Hallottál már a Pödör olajokról? Egészséges táplálkozás és saláták elengedhetetlen kellékei! Ha nem, nézz utána. Nálunk beszerezheted a termékeiket. Mindemellett olívaolaj választékunk is kielégíti a legmagasabb igényeket.

Tea választékunkban a legkiválóbb termékek közül választhatsz, melyeket akár helyben is kipróbálhatsz, de akár haza is vihetsz, vagy ajándékba adhatsz.

És természetesen gondoltunk a laktóz és gluténérzékenyekre is. Számos termékeink közül választhatnak, akár a korábban felsoroltak közül is.

 

De hogy teljes képet kapj választékunkról, legjobb ha bejössz hozzánk.

Nem bánod meg, ígérem!

 

Bogatin János

tulajdonos