Sonkák

                           Szárított sonkák

  • Serrano
  • Pármai
  • San Daniel
  • Eurodock
  • Matonella
  • Dalmát Kras
  • Bresaola (nyers, nem füstölt, érlelt, olasz marhasonka)

Sonka készítmények

  • Betyár sonka
  • Mézes sonka
  • Sült prágai sonka
  • Delco pulykamell sonka

Szalámik, felvágottak, virslik, pástétomok külföldről

  • Chorizo
  • Salchichón
  • Tartufo szarvasgombás szalámi
  • Borsos pulyka szalámi
  • Sajtkérges szalámi
  • Gorgonzolás szalámi
  • Frankfurti virsli
  • Mortadella pisztáciás

Hazai kolbászok, szalámik, felvágottak

  • Püski kolbász I., III., V. (csemege, pikáns, csípős)
  • Püski borjú párizsi
  • Püski csemege szalámi
  • Pick téliszalámi
  • Mangalica szalámi
  • Szürkemarha szalámi
  • Libakolbász csípős
  • Liba tepertő

Szezonális termékek

  • Püski grillkolbász
  • Püski burger húspogácsa marhahúsból
  • Porchetta

Sajtok, vajak

Tehéntejből

  • Maasdamer
  • Gouda
  • Chedar
  • Grana Padano
  • Parmigiano Reggiano
  • Le Gruyere
  • Bivaly mozarella
  • Burata
  • Bergader – kék sajt
  • Cremella
  • Taleggio
  • Provolone picante
  • Rambol zöldfűszeres sajt
  • Scamorza füstölt sajt
  • Morbier
  • Appenzeller
  • Epoisses
  • Prima Donna Fino, Maturo
  • Mascarpone

Juh- és kecskesajtok

  • Manchego – spanyol, kemény juhsajt
  • Kefalatori görög
  • Manouri görög
  • Feta sajt görög
  • El Pastor – spanyol, kívül penészes, grillezni is tökéletes
  • Pecorino Picante
  • Pecorino Dolce
  • Pecorino Romanao

Hazai sajtokból a kisasszondi sajtokat ajánljuk figyelmükbe, melyek tehéntejből, kisüzemi módszerrel készített csak természetes anyagokat tartalmazó érlelt sajtok. A választékban található natúr, félkemény, hosszan érlelt kemény, köményes, borsos és füstölt sajt is. Vákuum fóliázott kiszerelésben áruljuk őket. Továbbá korlátozott mennyiségben elérhető a vajuk is - 100% tejszínből, adalékanyag hozzáadása nélkül, hagyományos módon készül. Kiemelkedően magas zsírtartalma miatt kiváló alapanyag igényes sütemények készítéséhez.

További vajaink:

Bergbauern Butter - német

Naturland Bio-Alpenbutter - német

Jager – Altbayrische Butter - német

Burro „La Valle” - olasz

Sel de Mer – Buerre Demi Sel – francia, enyhén sózott